Welke vloertegels moet ik kiezen voor het schoonmaken van mijn boerderij?

welke vloertegels moet ik kiezen

Welke vloertegels moet ik kiezen voor het schoonmaken van mijn boerderij?

Als ik denk aan het schoonmaken van mijn boerderij, denk ik automatisch aan het schrobben van de vloeren, maar als ik denk aan welke vloertegels ik moet kiezen, denk ik niet per se aan mastiek of cement. Ik merk dat als ik de vloer reinig met alleen water en een bezem, het waarschijnlijk erg vuil wordt en niet al te aantrekkelijk voor mijn vee. Als u overweegt uw vee schoon te houden, zijn er een paar dingen die u kunt overwegen.

Misschien vindt u het een goed idee om op uw boerderij producten op basis van cement te gebruiken. Deze omvatten muriatische, alkalische en vaste cementtegels. Als u overweegt uw dieren schoon te houden, heeft u misschien niet de reinigingskracht van de alkalische tegels nodig, maar wel de reinigingskracht van het muriatische en het vaste cement. De alkalische tegels zullen zo ongeveer het werk doen, omdat ze de sterkste zijn, maar misschien moet je er iets meer aan toevoegen.

De tegels op alkalische basis zullen nog steeds goed werken bij het schoonmaken van uw boerderij, maar het vaste cement geeft het de beste bescherming tegen vlekken door mest en dode dieren. Er zijn veel reinigingsoplossingen beschikbaar die u kunt gebruiken wanneer u uw vloeren schoonmaakt, maar u moet wel voorzichtig zijn om degenen te kiezen die veilig zijn voor het milieu. Sommige schoonmaakmiddelen kunnen in het grondwater terechtkomen en dit kan nadelig zijn voor de landbouwsector als geheel. Probeer deze te vermijden.

Voor meer info klik je deze site aan: https://www.retrotegels.nl/