Wat zijn enkele van de Litecoin-nadelen?

Litecoin (LTC) kopen met iDeal of Bancontact | Bitcoin Meester  Er zijn verschillende Litecoin-nadelen die u misschien wilt overwegen voordat u aan de slag gaat. Hoewel deze digitale valuta al een paar jaar bestaat, is het nooit echt uitgehaald als de traditionele manier om geld over te dragen via de post of een draadoverdracht. Een van de redenen is dat Litecoin-transacties niet gratis zijn en u moet een vergoeding betalen om een transactie te maken en dit is nu het hoofdvak. Er zijn echter manieren om dit te doen, u kunt VPN gebruiken om uw transacties te voltooien en uzelf te beschermen tegen de mogelijke Litecoin-nadelen.

 

Het probleem met litecoïne is dat de valuta geen fysieke grondstof zoals geld of goud bevat. Dit betekent dat er niet zoiets is als het kopen van iets met litecoins en dan later over het overbrengen naar een echte valuta om een transactie te maken. Een van de meest voorkomende transacties die met litecoïnen worden uitgevoerd, wordt een litecoïne-omgekeerde transactie of een litecoïne-veeg genoemd. Veel websites bieden deze service aan waar ze je toestaan om een transactie te maken met een van de top valuta’s wereldwijd zonder eventuele vergoedingen of commissies te hoeven betalen.

Deze websites bevatten ook andere digitale valuta om de transactie af te ronden.

 

Een van de dingen die Litecoin voordelig maakt, is het feit dat het heel goed werkt bij gebruik met andere soorten betaalmethoden zoals PayPal. Een van de grootste nadelen aan litecoïne is het feit dat het bekend is dat het een hoge transactiekosten en commissies heeft. Veel mensen gebruiken hun creditcards of debetkaarten om hun aankopen te doen en wanneer deze kaarten geen krediet of geld hebben, is er niets dat u kunt doen. Er is geen vervanging voor contante transacties en wanneer u op de weg bent, moet u mogelijk uw bedrijf zonder contant geld uitvoeren. Als je een van de beste twee populairste cryptosporters zoals PayPal hebt, heb je geen problemen, maar als je het leukst vindt als internetgebruikers.

 

Een andere van de belangrijkste litecoïne-nadelen is dat in vergelijking met andere valuta’s Ethereal en Dash veel moeilijker te handelen zijn. Een reden hiervoor is dat terwijl beide digitale munten buiten de eerste softwareontwikkelaars zijn gemaakt van eerdere softwareontwikkelaars, elk een eigen unieke kenmerken heeft. Een van de grootste voordelen aan Dash is het feit dat het volledig wordt ondersteund door e-commerce bedrijven zoals overstock. Hoewel Ethereal werd ontwikkeld door een groep computergeeks met weinig ervaring in het handelen of bouwen van websites werd gemaakt door een onafhankelijke groep ontwikkelaars die bekend waren met beide programmeertalen.

Dus hoe vergelijkt men de twee? Een van de grootste voordelen aan Dash is het feit dat het niet wordt ondersteund of gefinancierd door de staat van elk land.

Hoewel de regering van sommige landen een virtuele valuta kan vinden die de voorkeur heeft, zoals valuta in Dubai, zouden ze nooit een bedrijf als eBay toestaan om daar een winkel te bedienen of de betaling op deze manier te accepteren. Litecoin, aan de andere kant, heeft verschillende voordelen die verder gaan dan alleen een aantrekkelijke betaalmethode zijn. Dit omvat het feit dat het gemakkelijker is om binnen te komen dan zowel de cryptocerences als zelfs litecoïne zelf vanwege de superieure technologie die het ondersteunt. Naast dit voordeel zijn er echter verschillende nadelen die meer een obstakel lijken te zijn dan iets anders.

 

Een van de meest opvallende nadelen om te dooien, is het feit dat het de open source software-stapel bitcoin gebruikt die het afgelopen jaar onberispelijk is geworden of als gevolg van verschillende hoog profiel-diefstallen die op het netwerk hebben plaatsgevonden. De reden voor dit probleem is dat de software achter Bitcoins bekend staat als het Bitcoin-protocol, terwijl DASH gebruikt een andere implementatie die de Bitcoin-scripttaal ORBTC wordt genoemd. Deze verschillende implementatie heeft geresulteerd in een aantal problemen, waaronder de spam van enkele honderdduizend rekeningen op het hoofdnetwerk en het kortsluiting van sommige transacties. Hoewel deze factoren veel gebruikers van de cryptocurrency-transacties kunnen weerhouden om over te schakelen naar Litecoin, worden ze gecompenseerd door de vele voordelen die het biedt.

Klik hier voor meer informatie over Bitcoinmeester